Om os

Martin Macnaugthon

Martin M med Nikon D90 i gang med et makrofoto af en skrubbe.

Martin Macnaughton

Uddannet marinbiolog med speciale i havbørsteorme. Arbejder som miljøkonsulent for Orbicon. Har dykket siden 1997 og er uddannet SCUBA-erhvervsdykker og kystlivredder. Martin har fotograferet til en række tidsskrifter og brochurer siden 2001. Deltog på Galathea 3 og leverede bl.a. billeder herfra til aviser og bøger.

Kontakt: (Send mail)

 

 

 

 

 

Jonas Thormar

Jonas med Olympus E-620 i en sommergrøn Esrum Sø.

Jonas Thormar

Uddannet marinbiolog ved Københavns Universitet. Arbejder på Universitetet i Oslo med sin ph.d. om ålegræs og krebsdyr. Scubainstruktør siden 2000, Kystlivredder siden 2005 og Erhvervsdykker siden 2006. Har arbejdet som dykkerleder på togter til arktiske og antarktiske farvande. Har deltaget i flere internationale undervands-fotokonkurrencer med godt resultat. Deltog på Galathea 3 ekspeditionen.

Kontakt: (Send mail)

 

 

 

 

Martin Kielland

Martin K med Canon 5D MK III og i gang med et makrofoto.

Martin K med Canon 5D MK III og i gang med et makrofoto.

Uddannet ferskvandsbiolog med speciale i fiskebiologi og sø-restaurering. Har arbejdet med habitatovervågning og forskning inden for vandplantefysiologi. Arbejder lige nu i Seacon A/S med miljørådgivning på Femern Bælt projektet. Har fotograferet i 15 år og arbejdet med mindre konsulentopgaver for Gads Forlag og Gyldendal. Se flere undervandsfotos fra Norge, Sverige og Danmark på http://www.flickr.com/photos/makvaerk/

Kontakt: (Send mail)

 

 

 

 

 

 

Jesper Kikkenborg

Jesper med Canon 5D MKII og Wiseled lygte i Dragør Havn.

Under bogprojektet skal der også sendes en stor tak ud til Jesper, der har bidraget med fotos:

Jesper Kikkenborg

Uddannet marinbiolog, har arbejdet med havpattedyr fra danske farvande – har 25 års erfaring som dykker i både tropiske og arktiske egne. Arbejder som erhvervsdykker, undervandsfotograf og illustrator. Har bl.a. været undervandsfotograf på DR2 Viden Om, tv-serien Danmark kyst til kyst samt opgaver for Discovery. Se mere på:
www.jesper-kikkenborg.dk og www.jk-dyk.dk

Kontakt: (Send mail)