Børsen har valgt Livet under overfladen som et af årets julegave forslag til den naturinteresserede. Børsen skrev den 12. december:

“Bogen er en oplagt julegave til alle sportsfiskere, dykker- snorkel-folket samt de foto- og biologiinteresserede. Og fin ”info-tainment” som hyggelæsning med ungerne, som vil elske de flotte billeder og blive klogere på det alsidige liv i det våde element.”

Børsen “Pleasure” tillæg den 12. december 2012.

 

 

 

 

Midthimmerlands folkeblad skrev 5. dec. 2012 “Sikke en bog!”, “Aldeles anbefalelsesværdig!”

Fyens Stiftstidende skrev 1. dec 2012: “Det er et fantastisk vellykket resultat, som de tre forfattere … har nået. Og ikke mindst en velkommen fornyelse.”, “Det er smukt, det er gedigent, og det er endda lærerigt”

Weekendavisen skrev 30. nov 2012: “Og når man nu får præsenteret, flot illustreret, hvilket righoldigt dyreliv, der gemmer sig langs brinker, mellem sivene, nede mellem småstenene, i ålegræsset osv., så forstår man på én gang meget bedre end at læse tusind rapporter, hvorfor kampen om at bevare åernes snoede, særegne liv har været så vigtig.”

 

Livet under overfladen fortæller om bogen og fotomulighederne i Københavnsområdet i Lounge på TV-kanalen TV2 Lorry. Interviewet starter ca. 20 minutter inde i programmet.

 

Magasinet DYK mødte op til vores reception. De har været venlige at dække både udgivelsen og receptionen

Receptionen Pressemeddelelse

 

Det norske dykkerblad Dykking skrev: “ Boken er gjennomillustrert med fantastiske bilder, og takket være korte introduksjoner og fyldige bildetekster er den langt på vei en bildebok som egner seg svært godt for dykkere. …og resultatet er en fryd for øyet.”

Natur og MiljøNatur og Miljø fra Danmarks Naturfredningsforening har anmeldt bogen i deres marts nummer og givet topkarakter. De skriver: “Nærbillederne af smådyr, fisk, planter og undervandslandskaber er helt eventyrlige, og billedteksterne er krydret med spændende detaljer om dyrenes levevis og gode historier om vellykket  naturbevaring. For alle med interesse for natur og smukke fotos.”

 

Nordjyske 22. marts 2013 :

”Livet under overfladen”
★ ★ ★ ★ ★ ☆

De skriver – “Det er enestående projekt, som der er kommet en enestående bog ud af.”…”For naturelskere, som ikke er dykkere, er ”Livet under Overfladen” en sand øjenåbner”.

Skriv et svar

Close Menu