Vandmynte i Kovads Bæk

 

“Livet under overfladen” en rejse under vandet rundt i hele Danmark fra kilde til hav. Vi er tre biologer, der med et kamera i hånden afdækker det fantastiske liv, der eksisterer under overfladen i vores ferske vande og ved vores kyster.

I Danmark er vi altid tæt på vand. Vi ser på hav og søer, åer og vandpytter næsten hver dag. Men hvor tit ser man det skjulte liv under overfladen?

Følg med her på siden og få tips til undervandsfotografering og se billeder fra nogen af Danmarks flotteste søer, åer, fjorde og strande. På siden vil du også kunne finde fotos fra Sverige og Norge. Undervandskameraet er en fast ledsager på ferier og arbejde. Se billeder af det forunderlige dyreliv, der findes i selv den mindste dam eller nyd billeder af lyseffekter og undersøiske landskaber. Hvis du vil opdateres løbende, kan du enten melde dig til at modtage nyheder, når bloggen opdateres eller “synes godt om” på vores side “Livet under overfladen” på Facebook.

I november 2012 udgav vi bogen – “Livet under overfladen  Danmark fra kilde til hav” på Gyldendal. Heri er samlet de bedste fotos fra 4 års dykkerture i Danmark. Bogen er en rejse fra kilde til hav med de spændende historier om dyrene under overfladen, geologien, kulturarv og meget andet.

I arbejdet med bogen og efter har vi oparbejdet et kæmpe arkiv af undervandsfotos fra Norden af både dyr, planter og undervandsbiotoper, kontakt os gerne, hvis du mangler et undervandsfoto, så har vi forhåbentlig, det du leder efter.

God fornøjelse

This Post Has One Comment

  1. Kære Livet under overfladen
    Jeg, billedkunstner Sonja Lillebæk Christensen, skriver for at spørge om i har nogle video optagelser fra/under Ringkøbing fjord? Eller henvise mig til nogle som har eller kan bestilles til at lave nogle optagelser?
    Ser frem til at høre fra jer.
    Mvh Sonja

Skriv et svar

Close Menu