Martin Macnaughton

Uddannet marinbiolog med speciale i havbørsteorme. Martin arbejder som miljøsagsbehandler i Københavns Kommune. Martin har dykket siden 1997 og er uddannet SCUBA-erhvervsdykker og kystlivredder. Martin har fotograferet til en række tidsskrifter og brochurer siden 2001. Deltog på Galathea 3 og leverede bl.a. billeder herfra til aviser og bøger.

Kontakt: (Send mail)

Martin Macnaugthon

Martin M med Nikon D90 i gang med makrofoto af en skrubbe.

 

 
Jonas Thormar

Uddannet marinbiolog ved Københavns Universitet. Jonas arbejder på Universitetet i Oslo som post doc. Scubainstruktør siden 2000, Kystlivredder siden 2005 og Erhvervsdykker siden 2006. Har arbejdet som dykkerleder på togter til arktiske og antarktiske farvande. Har deltaget i flere internationale undervands-fotokonkurrencer med godt resultat. Deltog på Galathea 3 ekspeditionen.

Kontakt: (Send mail)

Jonas Thormar

Jonas med Olympus E-620 i Olympus UV-hus i en sommergrøn Esrum Sø

 

 
Martin Kielland

Uddannet ferskvandsbiolog med speciale i fiskebiologi og sø-restaurering. Har arbejdet med habitatovervågning og forskning inden for vandplantefysiologi. Arbejder lige nu i Rambøll med miljøvurderinger og naturrestaurering. Har fotograferet i 20 år og arbejdet med mindre konsulentopgaver for Gads Forlag og Gyldendal. 

Kontakt: (Send mail)

Martin K med Canon 5D MK III og i gang med et makrofoto.

Martin K med Canon 5D MK III og i gang med et makrofoto.

 

 
Under bogprojektet skal der også sendes en stor tak ud til Jesper, der har bidraget med fotos:

Jesper Kikkenborg

Uddannet marinbiolog, har arbejdet med havpattedyr fra danske farvande – har 25 års erfaring som dykker i både tropiske og arktiske egne. Arbejder som erhvervsdykker, undervandsfotograf og illustrator. Har bl.a. været undervandsfotograf på DR2 Viden Om, tv-serien Danmark kyst til kyst samt opgaver for Discovery. Se mere på:
www.jesper-kikkenborg.dk og www.jk-dyk.dk

Kontakt: (Send mail)

Jesper Kikkenborg

Jesper med Canon 5D MKII og Wiseled lygte

 

 

 

Skriv et svar

Close Menu