Anmeldelser af bogen

Midthimmerlands folkeblad skrev 5. dec. 2012 “Sikke en bog!”, “Aldeles anbefalelsesværdig!

Fyns Stiftstidende skrev 1. dec 2012: “Det er et fantastisk vellykket resultat, som de tre forfattere … har nået. Og ikke mindst en velkommen fornyelse.”, “Det er smukt, det er gedigent, og det er endda lærerigt”

This Post Has 2 Comments

 1. Som barn (7-11 år gammel) boede jeg i Norge. Årstidernes skiften var et eventyr, som åbnede mine øjne for oplevelser i naturen: forårets smeltevand i grøfterne, sommerens myldrende liv i vandpytter og mellem stenene i strandkanten, efterårets rådnende blade i dammene med den kriblen og krablen af liv, der fandtes der, vinterens ispanser ned ad fjeldet, hvor der resten af året sivede vand ned over og nærede en frodighed uden lige.
  Ja, vand i alle former har tryllebundet mig lige siden. Akvarier, havedamme, moser og enge – you name it…
  Og nu, da jeg er over 70, kommer denne bog som en åbenbaring, et gensyn med barndommens undere, og i tilgift en masse billeder fra den undersøiske verden, jeg aldrig fik – og får – at se.
  Kun ærgerligt, at bogen i den grad skæmmes af lemfældig korrekturlæsning. Der er ikke mange opslag, hvor der ikke findes stavefejl, kommafejl eller uheldige formuleringer. Men hovedindtrykket er alligevel formidabelt: En eventyrrejse gennem en facet af naturen, som altid har fascineret mig, og som jeg aldrig helt kan slippe. Og selv om I naturligvis ikke kan ignorere menneskets misbrug af den os betroede natur, er bogen befriende blottet for alt det dommedagsbulder, som belaster f. eks. bladet Natur og Miljø. I har givet mig en fantastisk oplevelse med denne bog. Tak for det.
  Med venlig hilsen,
  Finn Paulsen.

  1. Kære Finn
   Mange tak for de fine ord – fantastisk at høre at vi kan vække gode gamle minder frem – det har været en fornøjelse for os at komme rundt og se Danmark på denne måde og hver gang man er et sted, så finder man tre nye, man vil tilbage til. Så der er helt sikkert plads til nye udforskelser.

   Og jo vi har som du har opdaget prøvet at vise den positive historie i håbet om at dette kan få flere til at indse, hvor meget der er at miste og hvor lidt vi kender til det der er.

   Mht korrekturen har vi ellers arbejdet fire mand med teksten, men der sniger sig altid en fejl ind alligevel.
   mvh

   Livet under overfladen

Skriv et svar

Close Menu